Salam Kepada Semua Rakan² Dan Pembaca Blog Buntai Sekalian..
Buat julung² kalinya aku berkongsi dengan korang komik favourite aku Iaitu Pendekar Laut!!

Dulu aku ada format PDF buat baca kat ipad... tapi semua file dah hilang mana ntah...but aku masih simpan yang JPEG punye..so dapat kongsi komik ni versi gambar la...selamat membaca ok!!






****Ini Update terbaru 28/4/2016 ...bun mintak maaf sebab tak dapat nak betulkan link part 2 ...ini kerana hard disc simpanan komik bun tu, tak boleh bukak plus rosak...tapi bun akan usaha sedaya upaya untuk reup balik... sorry kawan2...sorry sangat2!!

**** Update kali ini bun delete semua link yang lain dan bun kongsikan link yang bun ada sahaja..


***** New Link Generation By Generation OK!! 



Pendekar Laut Generasi 1

Pendekar Laut Gen 1 Part 1
Pendekar Laut Gen 1 Part 2


Pendekar Laut Generasi 2


Pendekar Laut Gen 2 Part 1
Pendekar Laut Gen 2 Part 2

[BARU!!!]

Pendekar Laut Generasi 3

Pendekar Laut Gen 3 Part 1
Pendekar Laut Gen 3 Part 2





Maaf Rakan² sekalian...saya tak perasan dan tidak berkesempatan untuk jenguk blog ni...Link GEN 3 telah diupdate kedua²nya...selamat mendownload...~~

Regards,
buntai,
28/4/2016




p/s : tak salah kalau nak ucap terima kasih kat comment box atau fb comments tu... percayala.... aku suka taip sama², no hal, benda kecik, sharing is caring kat comment box tu.. :p